Trofej Crystal Star

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač trofeja Crvenog zvijezda u Kini s profesionalnom tvornicom. Dobrodošli na veleprodajni trofej kristalne zvijezde, proizvode od nas. Naziv artikla: plava kristalna zvijezda trofej Ključne riječi: kristalna zvijezda Trofej broj artikla: ...

Detalji o proizvodu

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji proizvođač i dobavljač trofeja Crvenog zvijezda u Kini s profesionalnom tvornicom. Dobrodošli na veleprodajni trofej kristalne zvijezde, proizvode od nas.

Naziv artikla: trofej plave kristalne zvijezde

Ključne riječi: trofej kristalne zvijezde

Šifra proizvoda: SCT-006

Naziv marke: sjajni kristal

Materijal: optičko kristalno staklo k9

Vrsta proizvoda: nagrada kristalnog trofeja

Veličina (mm): 110x80x150 (može biti različita)

Dizajn: može biti OEM

Primjena: 2D / 3D graviranje kao darove za prepoznavanje zaposlenika

Pakiranje: Poklon kutija za prezentaciju

MOQ: NEMA ZAHTJEVA

Naš plavi kristalnu zvijezdu trofej čine radnici naših vještina s visokom kvalitetom i jedinstvenim dizajnom. S vašim logotipom graviranje unutar baze. Da biste predstavili svojim zaposlenicima, to bi bio prekrasan dar za poboljšanje prepoznavanja zaposlenika i učiniti vašu tvrtku konkurentnijom.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najbolji Kina Crystal Trophy Award proizvođača i dobavljača s profesionalnim tvornice. Dobrodošli na veleprodajne proizvode trofeja kristalne zvijezde od nas.

Upit